bodrum escortevli çift escort izmirbayan escortbeylikdüzü escortgaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanmaltepe escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortanadolu yakası escortAnadolu Yakası EscortKadıköy escortAtaşehir escortBostancı escortizmir escort bayanhttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortBahçeşehir Escortataköy escorthitbetgrandpashabet girişen güvenilir sitelersekabetankara escort ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
28,8960
EURO
31,4606
ALTIN
1.923,44
BIST
8.026,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum
Parçalı Bulutlu
16°C
Çorum
16°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
11°C
Salı Az Bulutlu
12°C
Çarşamba Çok Bulutlu
10°C

Bakan Işıkhan, Çorum Belediye Başkanı Aşgın’ı ziyaret etti

Bakan Işıkhan, Çorum Belediye Başkanı Aşgın’ı ziyaret etti
REKLAM ALANI
13.08.2023
66
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Dünyanın merkezi Çorum’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çorum halkına yönelik çalışmalar nedeniyle Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Işıkhan, “Yaptığınız çalışmalarla ilgili tanıtım videosunu izlerken gurur duydum. Sizleri ve ekibinizi kutlamak istiyorum. Çorum halkına yapmış olduğunuz bu önemli hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Gönül belediyeciliği anlayışınızın yanında da sosyal belediyecilik noktasında da gerçekten çok önemli hizmetleriniz var. Halkla olan ilişkileriniz çok güzel. Esnaf gezilerimizde ve vatandaşla olan diyaloglarımızda bunları gördük.” dedi.

Ara Reklam

Çorum’da AK Parti’nin belediyecilik anlayışının çok güzel örneklerini gördüğünü, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda güzel hizmetlerin hayata geçirildiğini gördüğünü dile getiren Bakan Işıkhan, “Yaptığımız bu çalışmalarla inşallah diğer belediyelere de örnek olursunuz. Bunu tüm içtenlikle söylüyorum. Allah yardımcınız olsun. 2024 yerel seçimlerinde de Çorum’da inşallah 16’da 16 yaparız. Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferine zafer katmış oluruz. Bunlar da yine sizlerin çabaları ile olacak şeyler. Bizler de bu süreçte sizlerin yanında olmaya gayret edeceğiz.” şeklinde konuştu.

‘Ekip ruhuyla bundan sonra da büyük başarılara imza atacağız’
Göreve geldikleri günden beri yapılan çalışmaları anlatan Başkan Aşgın, “Tüm teşkilatlarımızla, mesai arkadaşlarımızla el birliği içerisinde şehrimizi daha iyi noktalara taşımanın mücadelesini veriyoruz.” dedi.
Yaptıkları çalışmalarda AK Parti teşkilatının her zaman yanlarında olduğunun altını çizen Aşgın, “Tüm teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. 4 yıl içerisinde çok büyük katkılar sundular. Ekip ruhuyla bundan sonra da daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacağız.” dedi. Çorum Belediyesi olarak tüm ilçelere çok ciddi katkılar verdiklerine vurgulayan Başkan Aşgın, “2024 seçimlerinde Çorum’daki 16 belediyenin tamamının AK Partili belediyeler olması için çalışacağız. Seçim sürecinde doğru adaylarla seçime girecek ve 16’da 16 yapacağız. Bu kuvvet ve güçteyiz, kararlılıktayız. İnşallah Cumhurbaşkanımıza 16’da 16 yapacak, Sayın Cumhurbaşkanımıza gururla sunacağız.” diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Belediye ziyaretinde şeref defterini imzaladı. Başkan Aşgın, Bakan Işıkhan’a ziyaret anısına nostaljik bir ahşap duvar saati hediye etti.(İHA)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.