enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpçorumçorum haberhaber merkeziçorum son dakikacorum son dakika
DOLAR
47,3580
EURO
53,9756
ALTIN
6.237,66
BIST
13.905,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum
Açık
25°C
Çorum
25°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’den muhalefete eleştiri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’den muhalefete eleştiri
REKLAM ALANI
27.02.2024
57
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Birisi Cumhuriyet Halk Partisi, birisi HDP. Şimdi bunlar el ele, kol kola yine bir araya geldiler. Alttan bazen görünür, bazen görünmez şekilde acaba ne yapabiliriniz hesaplarını yapıyorlar. İnanıyorum ki başta Çorum’dan olmak üzere tüm Türkiye’de milletin aklı ve vicdanı bunların hesaplarını, planlarını bozacak” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin Çorum’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Kandemir, burada 6’lı masa, CHP ve DEM partisini eleştirdi. 14 Mayıs öncesinde bir masanın etrafında oturanlar, birbirlerine milletin dertlerini konuşarak, milletin meselelerini o masaya getirerek bir ara olmadıklarını ve bir arada durmadıklarını ifade eden Kandemir, “Onlar acaba hangimiz hangi makamı alacak diye bir pazarlığa tutuştular. 14 Mayıs’ta millet terörün temsilcileriyle kol kola girenlere ‘dur’ dedi. Biz sizin niyetini görüyoruz. Ne yapmaya çalıştığınızı görüyoruz. 14 Mayıs’ta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı’nda o masayı bozdu. Planları bozdu. Ve Türkiye yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılına damgasını vuracak kadrolarla girdi” diye konuştu.
“Bunlarda bir şey değişti mi? Bunlarda bir şey değişmedi” diyen Kandemir, “Hatırlayın şehitlerimizin olduğu gün Türkiye Büyük Millet Meclisinde tüm siyasi partilerin temsilcileri bir ara geldiler, teröre lanet bildirgesinin altına imza attılar. Birisi Cumhuriyet Halk Partisi, birisi HDP. Şimdi bunlar el ele, kol kola yine bir araya geldiler. Alttan bazen görünür, bazen görünmez şekilde acaba ne yapabiliriniz hesaplarını yapıyorlar. İnanıyorum ki başta Çorum’dan olmak üzere tüm Türkiye’de milletin aklı ve vicdanı bunların hesaplarını, planlarını bozacak. İnanıyorum ki CHP’ye gönül veren, memleketini seven, bayrağına aşık CHP’li seçmen de bunların planlarını bozacak gelecek Cumhur İttifakı’nın değer birlikteliğinin yanında duracak bize verecek, şu şehirleri imar ederken biz imar ederken hangi heyecanla yaklaşıyorsak şehre insana bize destek olacak. Yanımızda duracak. Tüm Türkiye’de cumhur ittifakının bayrağı dalgalanacak” şeklinde konuştu.
Kandemir’in konuşmasının ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Çorum milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti, MHP, BBP il başkanları ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.(İHA)

REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.