enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpçorumçorum haberhaber merkeziçorum son dakikacorum son dakika
DOLAR
47,9205
EURO
55,5462
ALTIN
6.732,73
BIST
14.127,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum
Parçalı Bulutlu
28°C
Çorum
28°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Açık
31°C
Cumartesi Açık
32°C

Çorum’da trafik denetimleri arttırıldı

Çorum’da trafik denetimleri arttırıldı
REKLAM ALANI
31.08.2023
76
A+
A-

Çorum’da son 15 günde yapılan denetimlerde 99 araç trafikten men edildi, 2 bin 72 araç sürücüsüne 3 milyon 300 bin lira cezai işlem uygulandı.

Resmi Gazete’de yayınlanan son Valiler ve Emniyet Müdürleri Kararnamesi’nin ardından, kentte görev yapan Vali ve İl Emniyet Müdürü değiştirildi. Bu değişimin ardından artan trafik denetimlerinde, muayenesi geçmiş, modifiye edilmiş ve kural ihlali yapan 99 araç trafikten men edildi. 14-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılan denetimlerde, 9 bin 456 araç kontrol edilirken kusurlu bulunan 2 bin 72 araç sürücüne 3 milyon 301 bin 513 lira cezai işlem uygulandı. İl merkezinde emniyet ve asayişi sağlamak, huzur ve sükunu temin etmek amacıyla trafik ekipleri tarafından yürütülen denetimler esnasında 40 araç teknik değişiklikten, 59 araç ise muayene yaptırmamaktan dolayı trafikten men edilirken, alkollü araç kullandığı belirlenen ve alkol cihazını üflemeyi reddeden 42 sürücü hakkında da adli işlem yapıldı.

REKLAM ALANI

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yaptığı açıklamada, halkın huzur ve sükunun sağlanması için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bu tür uygulama ve denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi.(İHA)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.