enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpçorumçorum haberhaber merkeziçorum son dakikacorum son dakika
DOLAR
47,0308
EURO
53,8115
ALTIN
6.120,48
BIST
14.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum
Açık
31°C
Çorum
31°C
Açık
Salı Hafif Yağmurlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C

Zabıta’dan “beyaz mendil” operasyonu

Zabıta’dan “beyaz mendil” operasyonu
REKLAM ALANI
28.04.2022
133
A+
A-

 Çorum Belediyesi, Ramazan ayında dilencilere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Manevi duyguların arttığı günlerde sayıları artış gösteren dilenciler yine cami önlerinde dilenirken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri teravih namazı sonrası cami önleri, cadde ve sokaklarda dilenci operasyonu gerçekleştirdi.
Sivil ve mobil ekipler tarafından cami önleri, cadde ve sokaklardan toplanan Kondomsuz escort gaziantep dilenciler haklarında işlem yapılmak üzere Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü. Dilencilerin çantalarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda bulunan paralara el konulurken, dilenciler Kabahatler Kanunu’na göre haklarında tutanak tutulduktan sonra serbest bırakıldı.
Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Burhan Şahin, gece-gündüz demeden çalışarak halkın manevi duygularını istismar eden kişilere göz açtırmadıklarını belirterek, mübarek Ramazan ayında vatandaşların manevi duygularını istismar eden kişilere yönelik cami önlerinde, caddelerde ve sokaklarda dilenen şahıslara yönelik çalışma yaparak, önlemeye çalıştıklarını ifade etti.
Vatandaşlardan cami önlerinde, sokaklarda, caddelerde manevi duyguları istismar eden, para denizli özel escort dilenen, ücret talep eden insanlara itibar etmemeleri için çağrıda bulunan Şahin, “Bunlar ne kadar çok kazanırlarsa dilenciliği o kadar meslek haline getiriyorlar. Biz bunları bertaraf etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın halkımızın huzur ve refahını bozan bu kişilere göz açtırmıyoruz. Gündüz saatlerinde Çankırı, Boyabat, Merzifon ve Kırıkkale’den kentimize dilenmek için gelen insanlar var. Gece saatlerinde de malatya sex partner Çorum’daki insanlar dinlenmek için sokağa çıkıyorlar. Dilencilik yapanlara yönelik çalışmalarımız Ramazan’dan önce olduğu gibi Ramazan boyunca da, Ramazan’dan sonra da devam edecek. Bunları sürekli kontrol altında tutacağız” diye konuştu.(İHA)

REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.