enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpçorumçorum haberhaber merkeziçorum son dakikacorum son dakika
DOLAR
47,3392
EURO
53,9257
ALTIN
6.132,20
BIST
14.077,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çorum
Az Bulutlu
29°C
Çorum
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
31°C

OSMANCIK SAHİL KENTİ GİBİ OLUYOR

OSMANCIK SAHİL KENTİ GİBİ OLUYOR
REKLAM ALANI
31.05.2020
171
A+
A-

AK Parti Çorum Milletvekili, İç İşleri Komisyon Üyesi Oğuzhan Kaya, Osmancık Kızılırmak Islah Geçişi Projesini yerinde inceledi.
Milletvekili Kaya, Çorum DSİ İl Müdürü Murat Şerbetçi ile Osmancık Kızılırmak Islah Geçişi Projesini yerinde bağcılar escort inceledi. Kızılırmak ıslah çalışmasına 3,5 milyon ödeneğin Çorum DSİ İl Müdürlüğüne aktarıldığı ve çalışmaların birkaç gün içinde başlayacağını belirten Oğuzhan Kaya, “Irmak kenarı en kısa sürede hazır hale gelecek. Bugüne kadar yaklaşık 61 milyon lira harcama yapıldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile yapılan görüşmeler sonucunda ilk etapta 3 milyon 500 bin lira ödeneğin Çorum DSİ İl Müdürlüğüne aktarıldı. Geriye kalan kısımların tamamlanması içinde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli söz verdi ve çalışmalar bu yıl tamamlanacak. ”dedi.
Kızılırmak içerisinde bulunan ada şeklindeki birikintilerin önümüzdeki hafta temizlenmeye başlanacağını ve Osmancık’ın bir sahil kentini aratmayacağını dile getiren Milletvekili Kaya; “Osmancık halkı ve dışardan gelen misafirlerin önceliği haline gelen ırmak kenarı, en kısa sürede Osmancık halkına hazır haline gelecek” şeklinde konuştu. (İHA)

REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.